George R. R. Martin té la cua més llarga que l’iPhone


Sí, amics, ho sent pels encarregats de màrketing de Teleafonica i Apple però, han dit als informatius que hi havia una cua de vora 400 persones per comprar el famós gadget. A més d’hordes de periodistes, és clar.

En canvi, el senyor George R. R. Martin, autor de la novel·la riu Canción de Hielo y Fuego, va aplegar-ne ahir en una coneguda llibreria de Madrid més de 460 (última xifra que vaig poder veure). Ep, i anaven numerades! Quant de friqui! I no hi van cabre més senzillament perquè havien de tancar i el bon home doncs també es cansa. Per cert, sí, en persona sembla encara més el Pare Noel, com és sabut.

A la primera fotografia el podeu veure signant un exemplar de la primera edició en anglès de Game of Thrones propietat del senyor Flashy. Quin goig! A continuació, dues imatges del meu exemplar de Festín de Cuervos signat amb les dues làmines de regal. Fly High!

(click a sobre per ampliar les imatges)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *