Per Tutatis!

Novel·la gràfica i cultura dispersa

22 de maig de 2008
0 comentaris

Speed Racer, la pel·lícula

S’agafa una còmèdia típica farcida de la tòpica moral familiar americana (ja m’enteneu), se li aplica una realització psicodèlica i s’adoba amb un xic de Mario Kart i del Batman d’Adam West. I voilà! Speed Racer!

Val a dir que a mi no me feia massa il·lusió anar a veure-la però un cop posat he de confessar que m’ho vaig passar bé. L’argument és incapaç de sorprendre’t però, una vegada convençut que no ho farà, hom ja pot relaxar-se i gaudir d’un film de ritme endimoniat i disseny de producció barrocament pop. La intenció és entretenir l’espectador i això ho aconsegueix de sobres. Aquí els Wachowski s’han deixat de pel·lícules amb un cert contingut, d’aquelles que els poden esclatar a les mans (sí, V for Vendetta), i es lliuren amb èxit al que millor saben fer, espectacle.

Menció a banda s’ha de fer dels moments còmics, especialment els protagonitzats pel germà menut i el ximpanzé (no sé quin dels dos és més animal). Estranyament, a mi em van fer gràcia. I també cal destriar, a nivell purament hormonal, la participació de Christina Ricci, a qui feia temps que no veiem tan guapa a la gran pantalla. Per últim, he de dir-vos que desconec la sèrie original, així que no sabria dir si és una bona adaptació. En tot cas, és una pel·lícula decent (moralina a banda, és clar).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!