Per Tutatis!

Novel·la gràfica i cultura dispersa

11 de gener de 2008
2 comentaris

Lust, Caution

Ang Lee ho ha tornat a fer, una pel·lícula impressionant. Quina direcció, quina cura amb els personatges, amb l’estructura narrativa, amb el contingut dramàtic, amb el tempo… vaja quin film més rodó! Pegat a la butaca vaig estar les dues hores i mitja que dura, i això que la butaca no era del tot còmoda. I el que més m’ha agradat ha estat la complexitat del que planteja i la forma que té de resoldre-ho, fent encaixar totes les peces. Realment el gènere d’espies donava per molt més del que hom havia vist a Casablanca

Com sempre, avise que l’he vista en versió original, per gaudir d’unes grans actuacions i dels sempre melodiosos dialectes del xinés. El doblatge en aquest cas em fa por. Feu-vos un favor i no la deixeu passar, s’ha de veure, i al cinema.

  1. Estic amb tu. Això és cinema i del bo. No teatre, malgrat que una colla de teatreros combatius decideixen jugar a fer d’herois. Vaig veure la peli ahir, també en VOS, i tot i que és una producció llarga, et manté amb els ulls enganxats a la pantalla fins al final. El millor, la relació d’amor (?¿) obsessiu i el desenllaç. L’actor que fa de Mr. Yee (Tony Leung) humanitza un despietat minstre anti-resistència, i la noia-espia Wong Chia Chi (Tang Wei) manté l’expressió minimalista que et fa dubtar sobre els eus sentiments fins al final. Narració impecable, fotografia de luxe. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!