Més bones apps lliures per a Android

[Continuació de “Algunes bones apps lliures per a Android“]

Twidere: Twitter
Si bé als seus inicis era bastant limitat, ara mateix és un dels millors clients que hi ha quant a velocitat i usabilitat. Els inconvenients front a l’app oficial són els habituals, és a dir, la manca de “descobreix” i “connecta’t”. Els avantatges en canvi són diversos: funcions de filtre i silenci (molt necessaris!), bona gestió de llistes, absència de tuits publicitaris i d’espionatge, i la capacitat de controlar el dispendi de dades i bateria modificant certes opcions (aspecte, imatges, etc). L’únic veritable defecte que té és el recargolat sistema per incloure una pestanya de llista: Paràmetres > Pestanyes > [+] > Cronologia > Triar llista d’usuaris (aquí cal escriure i cercar el nostre nom d’usuari per tal que ens mostre un desplegable amb les nostres llistes)] > Nom de la llista. Interfície en català.

Kontalk i Telegram: Missatgeria tipus WhatsApp [Actualitzat a 24/02/2014]
Clons lliures i gratuïts que incorporen notables millores de privacitat com el mode ocult, la conversa secreta o la encriptació de missatges. Quant a la resta, funcionen exactament igual, i de fet les seves interfícies són un calc. Lògicament, tenen la seva xarxa pròpia, així que caldrà que els nostres contactes se’ls instal·len si volem comunicar-nos amb ells. Kontalk té el “problema” que només està per Android, mentre que Telegram està per Android i iOS. Tots dos estan disponibles tant a Google Play com a F-Droid però cap dels dos està per ara en català, tot i que em consta que les traduccions estan enviades i pendents d’aprovació.

Viquipèdia: Wikipèdia
App oficial de Wikipedia que s’instal·larà en l’idioma del vostre sistema però que permet canviar la llengua de la cerca. Senzill i fàcil de fer servir. Interfície en català.

Cool Reader: E-books
Lector de llibres electrònics en múltiples formats, molt còmode i complet. Permet configurar-lo segons els nostres gustos i necessitats quant al grandària de lletra, fonts, etc. A més, conté les típiques funcions de llibreria, senyal, diccionari…

Open FlashLight: Llanterna
App que permet encendre el flash de la càmera per fer-lo servir com una llanterna. És súper bàsic, quan obrim l’encén i quan tanquem l’apaga.

xkcdviewer i simpleDilbert: Còmics on-line
Dues apps simples per llegir aquestes dues genials tires còmiques en anglès.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *