Tamara Drewe, de Stephen Frears

Per sort no he llegit, encara, al novel·la gràfica de Posy Simmonds en la que es basa aquesta pel·lícula. Dic per sort pel fet que les adaptacions cinematogràfiues de llibres i còmics sovint em deixen una sensació d’estafa. No em mostren allò que espere i a sobre tenen l’habilitat de confondre’s en la memòria amb els bons records de la lectura. Clar que estic donant per suposat que m’agradarà un còmic que, d’altra banda, sí és cert que va rebre una bona acollida de la crítica. Ja us ho diré quan el llegiré.

La pel·lícula, per la seva banda, és una deliciosa comèdia romàntica de caire coral sense massa pretensions i, potser per això mateix, molt encertada. És divertida, té un bon guió, compta amb interpretacions notables i es beneficia del bon ofici d’un Stephen Frears que sap conduir-la a bon port. El resultat és un film més que recomanable, sobre tot en comparació amb algunes estrenes amb les que comparteix cartellera. Definitivament, se n’hauria parlat molt més si la protagonista hagués estat alguna de les joves imitadores de Julia Roberts… però, és clar, hauria perdut també molt d’encant.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *