Låt den rätte komma in (Déjame entrar)

Doncs sembla ser que qui no va entrar a la pel·lícula vaig ser jo, i això després de tantes i tantes recomanacions. Al cap i a la fi, el que vaig trobar és un film amb tòpics sobre vampirs que no per menys explícits deixen de ser-ho, feta amb un estil de realització de cinema independent que no em va semblar especialment brillant. I supose que aquí està el problema, que ni em va sorprendre ni em va seduir, i això és gairebé un problema insalvable quan parlem de cinema fantàstic. Pense que aquest gènere ha de ser fantàstic en més d’un sentit (no confonem ara fantàstic amb espectacular) i si és de terror a més has de poder passar por, i en aquest cas per mi ni una cosa ni altra.

A més, trobe que realment no planteja cap problema de fons i sembla donar per bo el fet de deixar-ho tot simplement apuntat (alguns en diuen suggerit). Això personalment em semblaria vàlid si els senyors director i guionista tingueren un domini major del llenguatge cinematogràfic però, no és el cas. No diré que és dolenta però sí trobe que s’ha exagerat massa amb ella, i definitivament no m’ha pagat la pena del que costa una entrada de cinema avui dia. I disculpeu!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *