Per Tutatis!

Novel·la gràfica i cultura dispersa

12 de setembre de 2008
0 comentaris

Hellboy II, The Golden Army

M’havien parlat massa bé però, tan sols és una pel·lícula entretinguda. Ei, que no és poc! Té un guió de llibre que resulta bastant obvi cosa que a mi personalment ja comença a cansar-me. Sí, és divertida per les grans dosis d’imaginació que demostra en altres aspectes però, això no és prou per mi.

No hi ha prou en saber fer un bon guió, un guió técnicament perfecte. No, el contingut literari també importa, i d’això sovint van curtes les pel·lícules de certa mena. És una línia ben fina, i tampoc fa falta massa per superar el llistó. Per exemple, Iron Man, que em va agradar prou, ho va saber conjugar. I no parlem del Batman de Christopher Nolan, que aquest sí que sap el que es fa.

Potser també el que no em convenç és eixa flaire pulp de decorats fallers i paios disfressats de monstres, cosa que no té sentit si tenim en compte que sóc fan de Babylon 5. O sí que en té, doncs aquesta sèrie tenia això que deia, contingut. Tot i això he de dir que he pasat una bona estona veient-la. El que ocorre és que al preu que va el cinema, potser millor l’hagués vista al videoclub (sí, encara hi vaig de tant en tant).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!