Per a tots els gustos

La vida és molt complexa. Tot en aquesta vida ho és.

12 d'octubre de 2006
Sense categoria
0 comentaris

Un periodista de Telemadrid dimiteix per una entrevista amb Esperanza Aguirre

El Plural / Política

POLÍTICA

10/10/2006

Aguirre a Yanke a Telemadrid

"Compra el discurs dels nostres adversaris polítics"

ELPLURAL.COM

Esperanza Aguirre li ha deixat bé clar a German Yanke qui mana a Telemadrid. El passat 14 de setembre, la presidenta de la Comunitat de Madrid va ser entrevistada en l’espai "Diario de la Noche", fins ara dirigit i presentat pel periodista. "Compra vostè el discurs dels nostres adversaris polítics", li va etzibar Aguirre a Yanke davant d’una pregunta que no va ser del seu agrat.

  • El moment de màxima tensió entre Yanke i Aguirre va ser quan el periodista va preguntar a la presidenta si exagerava el conflicte entre la Comunitat i el Govern, com asseguren determinats analistes i polítics del partit socialistes, perquè "Madrid se li queda petit a vostè i a qui vol tenir davant és al president".

"Compra el discurs socialista"
"No m’agrada que vostè compri el discurs del partit socialista", li va replicar Esperanza Aguirre a un sorprès Yanke. "És absolutament fals, jo he fet inventari dels greuges del Govern a la Comunitat de Madrid i en li he dit alguns, però en li afegiré algun més", va continuar Aguirre.

Tots en la batallaLa presidenta de la Comunitat de Madrid es va oblidar de la "independència" i la distància que ha de mantenir amb el servei públic i va incloure Yanke en la batalla política: "Compra vostè el discurs dels ‘nostres’ adversaris polítics", va concloure.

Amb prou feines dues setmanes després, Yanke està fora de Telemadrid. Un comunicat de Telemadrid explica que es tracta d’una decisió unilateral del presentador, qui va remetre una carta a la cadena en la que explica no estar d’acord amb el "necessari ajust pressupostari en el seu programa".

V. O. de l’article (amb l’accès al video):

http://www.elplural.com/politica/detail.php?id=7253

Una víctima de la manipulació que hi ha a Telemadrid, que va ser el presentador del telediari nocturn, en Germán Yanke, res de sospitòs d’ésser progre. Tot per una entrevista a Esperanza Aguirre, que ella es va estranyar per una pregunta, i va reaccionar així. Lamentable.

Amb l’article ve el video de l’entrevista, almenys el fragment al qual ella es va estranyar i el va dir allò.

Curiosament, Telemadrid ha estat, des de que és Esperanza Aguirre com a Presidenta madrilenya, un fòrum d’opinió del PP i "El Mundo", amb les seves teories de la conspiració. Va tenir de polèmics documentals amb això, amb calúmnies terribles.

Ah, i també va ser de les televisions que més incompleix la Llei d’avisar abans quan canvien un programa. Les pel.lícules que hi ha a Telemadrid, el 99 % d’elles americanes, gairebé mai no és l’anunciada dies enrera per la Premsa. Un exemple: Diumenge a la nit projecta clàssics de Hollywood. L’altre dia va projectar "L’HOME TRANQUIL" de John Ford, després de dues vegades anunciant-la i canviant-la per una altra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!