Pere Meroño

Diari d'un eurocomunista del #PSUC

19 de juny de 2017
0 comentaris

Jazz Manouche a L´H

 

Resultat d'imatges de jazz manouche  image

1.- Al Gornal, l’Hospitalet, recentment, diverses escoles publiques han conreuat el Jazz Manouche. Això, i ara, ho lideren la EMCA sota la direcció de Núria Sempere. La iniciativa també beu de propostes semblants d’escoles populars de Comobia i Venezuela. La fita s’obre a persones d’edats diverses, sota el guiatge de músics i formant jugant.

2.- Gypsy jazz (conegut com a “Gypsy Swing” és un estil de jazz acunyada per el guitarrista Django Reinhardt per gitanos francesos de l’àrea de París que van actuar els anys 1930 i 1950 a mussettes populars.

EMMCA Escola municipal de Música – Centre de les Arts. S’ha desat al mapa

Mostra al mapa

Avinguda de Vilanova, 32, 08902 L’Hospitalet de Llobregat, 933 35 92 16. web: http://centredelesartsl-h.cat/

3.- Bo i tornant enrere, l’origen del que serà l’Hospitalet de Llobregat brolla dels romans. Hi neix, en papers, el terme de Provençana (original del municipi) apareix en escrits. El límits: nord serra de Collserola municipi Esplugues; a l’est, fins a Sarrià, Sants i el port, i l’oest, fins Llobregat.

Els orígens rauen en els dos nuclis que van aparèixer durant el segle XII al voltant de l’església de Santa Eulàlia de Provençana (al barri Santa Eulàlia) i de l’Hospital de la Torre Blanca (al barri del Centre).
 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!