Pere Meroño

Diari d'un eurocomunista del #PSUC

 

Hola, PERE

Aquest any, per al dia 11s hem de fer una acció senzilla i vistosa, però un xic difícil d’explicar. Per a això què millor que fer-ho amb un exemple?

Així doncs es farà un assaig de l’activitat de l’11s a Gràcia, que servirà per prendre imatges i fer-les circular per ajudar així a entendre com farem el canvi de samarreta al pas de la lona, que mostrarà al món que volem un canvi.

I perquè surtin bé les imatges cal la participació de molta gent, per això demanem la col·laboració a la gent de l’ANC, perquè tots plegats encapçalem aquesta acció i puguem fer que la resta de participants s’hi sumin.
T’hi apuntes?
Només cal que vagis el dia 16 d’agost a les 18h a la Plaça Joanic i que portis posada una samarreta del color que vulguis i, a la bossa, la samarreta groc-fluorescent d’aquest any. Ens situarem tots al carrer Pi i Margall i, quan la lona passi per sobre els nostres caps, ens posarem la samarreta i farem aparèixer l’esclat del color del groc-fluorescent.

Tot plegat explicat, amenitzat i comentat pel Sr. Bohigues. T’ho perdràs?

Un cop acabat l’assaig podràs participar a la Tertúlia a la Fresca que es farà a la Plaça Joanic a les 19:00.

Som-hi! Amb tu farem possible que l’onada guanyadora passi per Gràcia el dia 16 i contribueixi a convertir la Diada del Sí en el tsunami d’il·lusió que ens portarà, des del compromís amb la democràcia, a la majoria per la independència l’1 d’octubre.

Salut!

ANC Badalona per la Independència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!