La dreta, l’independentisme i els intel.lectuals

 

Fa unes setmanes el periodista Roger Palà va publicar a El Crític un article sobre l’aparició d’una ‘nova dreta independentista catalana’, que esdevingué polèmic a les xarxes socials i motivà diverses respostes en forma d’article. Aquesta polèmica es pot analitzar com un episodi més de les guerres culturals entre l’independentisme i el món dels comuns. L’article de Palà deixa entreveure un cert malestar per la manca de reflexió que hi ha hagut i encara hi ha sobre les postures socials que defensen alguns intel·lectuals a Catalunya, en aquest cas aquells que són propers a l’independentisme. Segurament el que ha passat a Catalunya és que s’ha discutit prou sobre les postures dels intel·lectuals pel que fa a la qüestió nacional/cultural però força menys pel que fa als seus posicionaments a l’àmbit social ()

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *