José Luis Guerin: “No em resigno a ser marginal”

Xavier Serra. Diari ARA. Després de set dies intensos de cinema, L’Alternativa tanca avui la seva edició amb el plat fort del festival: la première a Catalunya de La academia de las musas, l’últim film de José Luis Guerin (Barcelona, 1960), que acaba de guanyar el Giraldillo d’Or al Festival de Sevilla. Una oportunitat única per veure’l abans de l’estrena en sales l’1 de gener, coincidint amb l’aniversari de l’autor d’ En construcción, que al seu nou film s’endinsa en l’aula del filòleg napolità Raffaele Pinto per relatar com ell i un grup d’alumnes s’embarquen en l’experiment estètic de crear una escola de muses (…)

http://twitter.com/perermerono

CANIGÓ, setmanari independent dels Països Catalans

BRAUN, memòries d’una fàbrica / BRAUN, memorias de una fábrica

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *