PODEMOS, una força útil i necessària

Des d’una òptica catalana, la greu crisi del PSC tenia com a conseqüència principal que un important segment del seu electorat (població de les àrees metropolitanes, obrers, federalistes…), restaven sense representació política, o bé anirien a petar al cabal de Ciutadans, bàsicament (…)

La irrupció de PODEM ha capgirat la situació. El partit de Pablo Iglesias s’erigeix, ara per ara, com el principal hereu del vot socialista orfe o fugit. I això, es miri com es miri, és una bona notícia.

Quan se celebri el referèndum no sabem quin vot demanarà PODEM (no, llibertat…), però els seus resultats –amb una participació alta- seran d’allò més representatius del que vol la nostra societat. I això, no en dubtem, és una bona notícia.

Des del punt de vista de la representació, de l’articulació de sectors socials nous i vells, de les contribucions programàtiques, amb un sistema organitzatiu i una metodologia innovadora … aquest partit que vol reformar Espanya (i també Catalunya),  pot fer-ne, al meu parer, aportacions ben interessants (i, a més, obligarà tothom a apujar-hi el llistó).

http://twitter.com/perermerono

CANIGÓ, setmanari independent dels Països Catalans 

BRAUN, memòries d’una fàbrica / BRAUN, memorias de una fábrica

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *