El bloc d'en Pere

El fil dels dies

17 d'abril de 2012
0 comentaris

La nacionalització d’YPF no em fa ni fred ni calor; les retallades contra el sistema educatiu m’esparveren

Trobo normal que els argentins vulguin recuperar el control dels seus recursos naturals. Ja s’ho faran, els oligarques econòmics amb els seus negocis.

Aquesta notícia tapa la gravetat de l’atac a l’estat del benestar, un retrocés sense precedents, malauradament històric de debò.

Les retallades antieducatives anunciades pel govern del PP fan feredat.

Quin serà el cost econòmic d’una pitjor formació de les nostres generacions joves? Com repercutirà en el PIB un empitjorament segur de la salut dels docents?

PP-CiU, CiU-PP (avui el tanto monta l’exerceix aquesta parella) fan ara un, ara l’altre de poli bo o de poli dolent: jo retallo per aquí, tu fas veure que protestes per allà; ara deixo que retallis tu; si no retalles, ja ho faré jo; ara em passo una resolució parlamentària pels dallonses … i sempre la cantarella del “no hi ha diners, no hi ha diners, no hi ha diners” …  però, sobretot, res d’apujar els impostos als més rics, que són els qui ens voten, ni de lluitar contra l’escandalós frau fiscal.

Fins i tot, el nostre govern sembla que vulgui fer veure que els més pobres són els qui més defrauden, amb la sistemàtica persecució dels perceptors de la renda mínima d’inserció.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.