El bloc de Pepa Leyda i Salvà

Tot plantant-li cara al càncer

Tinc càncer !

Deixa un comentari

La paraula “CÀNCER” ! entrà per primera vegada en ma casa l’any 1978, destrossà la meua vida.
La meua adolescència si més no.
Per segona vegada em visitava en el 2003, quedant òrfena totalment. El dia 2 de Juliol d’enguany, el maleït CÀNCER!! reapareix en la meua vida, ESTA VEGADA SÓC JO la víctima propiciatòria.

Molta gent en estos dies m’ha preguntat que em passava, EL MEU SILENCI era aclaparador, em vaig mantindre callada durant estos dies de proves molt dures, però hui ja puc parlar.

Demà, dilluns, a les 12 tinc la meua primera sessió de químio, i vos dic que ho superaré, és una lluita llarga i complicada però rodejada de tota la meua família, amics, coneguts i la resta de..bona gent LLUITARÀ amb mi!

La vida és molt injusta, quan estàs bé et bota la llebre, en qüestió de segons el món se’t ve avall…Gràcies a tots pels missatges d’encoratjament, crides i altres mitjans per a fer-me forta….VOS VULL MOLT!!!!

Aquesta entrada s'ha publicat en General el 25 de novembre de 2016 per pepa

 1. Molt coratge, i endavant!

  Ja veura com la malaltia, i el patiment i el dolor que aquesta produeix, no li impideix lluitar i viure.
  Allò més important no és restar “dret sense moure ni una cella”, sinó quan queiem, alçar-nos per continuar el nostre camí. I saber trobar i conèixer la font de l’ajut i de la força que rebem del nostre entorn.
  Personalment, malalt de cáncer de colon a principis de 2013 (“sanat” mitjançant la quimio i la cirurgia, i amb l’ajut del Senyor) i amb una metastasi pulmonar que sembla no vol deixar-me (i fins i tot extendre’s al ronyó i al maluc), malgrat els tractaments amb quimio i radio; aquest dimecres començo, si Déu vol, una altra sessió de quimio. Però aquesta situació no m’impedeix fer vida “normal”. Estic “tocat”, però pas vençut!

  Li enllaço amb un parell de sèries de vídeos [https://www.youtube.com/watch?v=Tnav0x0HuSc&index=1&list=PLOGSrwS5xR737kjx88qRzLIU0sRPcJEH_] que espero li pugui, tant a vostè com a les persones estimades que l’envolten, ser de bon servei.
  Si desitje rebre el llibre “Frente al dolor” (l’autor del qual és la persona que surt als vídeos, el pastor Roberto Badenas) sense cap cost i sense cap mena de compromís, m’ho diu i de bon grat li enviare via correu postal. A mi, i a altres persones estimades, amigues o conegudes (“creients” o no) ens ha fet bé. I més d’una persona del personal sanitàri (metges oncolegs i infermeres, per exemple) l’han trobat positiu.

  Espero que entengui les meves paraules com a un intent de respecte i solidaritat envers vostè i les persones que l’envolten. De cap manera vulgui veure una manera de fer proselitisme. Jo sóc cristià, però crec que tant els vídeos com el llibre transmeten un missatge “universal”, més enllà de les creençes o increençes de cadascú.

  Atentament, bon dissabte i que amb Déu siau!

  Joan

  “Jehovà, Déu meu,
  he clamat a tu, i m’has donat remei”
  Salm 30:2

  1. Moltes gràcies per les seues amables paraules. Sent molt que vostè siga una altra víctima del càncer, però amb tota l’energia positiva i l’ajuda del Senyor, tot anirà bé. Les meues sessions de químio són cada 21 dies, és dur, però cal véncer. La vida em rodava molt bé i açò es va interposar en el camí…tinc dos filles meravelloses i la meua parella Josep Blesa…tots tres són la meua força. Espere que continuem en contacte, moltes gràcies per la seua amabilitat…
   Atentament, i molt bona setmana

   Pepa Leyda

 2. A veure si aquesta vegada el CAPTCHA dels pebrots em deixa publicar el comentari …. Vaig unba mica tardet Pepa, i a més no en sabia res fins a Otos on vas dir-nos a tots els bloocvaires que sí que tens càncer i que vols lluitar, que no abaixaràs els braços. Jo això ja ho sé, perque la pedreguera de davant de casa em va dir que les gateres són de ”armas tomar” …. i molt valentes i tossudes. Ens anirem comunicant i llegint les nostres dèries i de vegades toneríes o no dels nostres blocs … Bé el Nadal ? Encara ens queda cap d’any i Reis d’Orient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.