PB L'Urpa

Publicat el 22 de maig de 2009

FELICITATS URPENCS

Festa d’inauguració de la nostra Penya: tot un èxit

El passat dissabte 16 de Maig la nostra Penya va celebrar la seva festa d’inauguració
El passat dissabte 16 de Maig la nostra Penya va celebrar la seva festa d’inauguració. Després de molt de temps i de molta feina ben feta, el restaurant Via Fora de Sants va ser el lloc on es va fer realitat una de les nostres ambicions: donar-nos a conèixer públicament. Malgrat fa ja algún temps que l’Urpa funciona com a Penya, no va ser fins el dissabte que vàrem rebre oficialment el reconeixement tant de l’Agrupació de Penyes de la que formem part com del propi Futbol Club Barcelona. Des d’aquí volem agrair el suport rebut en aquesta data tant important per nosaltres a totes les penyes de l’Anoia, el Penedès i el Garraf representades pel senyor Abellán, al senyor Nadeu en representació del Club, a tots el amics i amigues que van voler compartir amb nosaltres aquest moment, a tots els nostres socis  i, en especial, als que fins ara han estat els nostres dos primers presidents, la Mònica i el Jaume, sense els quals mai haguéssim arribat fins aquí.
Moltes gràcies a tots.
L’Urpa continua creixent amb força
Moltes Felicitats Urpencs i Urpenques



  1. Sense cap dubte va ser una jornada espectacular, i a més a més, arrodonida amb el títol de Lliga. No es pt demanar més en una jornada urpenca 100%. Visca l’Urpa, Visca el Barça i Visca Catalunya!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per pblurpa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent