Pau Vinyes

Història i fotografia

28 de març de 2012
Sense categoria
5 comentaris

CARÍCIES I PETONS

En fer l’amor en Galdric és molt emotiu. Li agrada fer carícies i ser respost. Acaronar la persona estimada és un joc dolç per a ell. Estimar ha d’ésser un gest viu que ompli d’emocions el seu cos. Trencar aquestes regles del joc per a ell és com trair-se a si mateix.

De cada amor viscut en recorda les carícies i els petons. Aquell resseguir amb les puntes dels dits els cos estimat, aquells petons suaus a cau d’orella o la llengua guiada amb harmonia per les diferents parts femenines que l’acompanyen en aquell precís moment. I a voltes, en arribar a l’entrecuix, aquelles pessigolles que fan rialles sobtades i una tremolor de goig. Ell també desitja que les carícies i els petons sovintegin en la seva còrpora. Recorda aquells moments com a màgics. No els esborra pas, ans el contrari els reviu amb intensitat. Són estones viscudes que niuen en el seu pensament com a regals per a obrir constantment. En Galdric se n’adona que aquelles carícies i aquells petons no els podrà retenir per sempre. Tanmateix, els guardarà en una de les carpetes imaginades del seu pensament. No defugen però tampoc hi són present. Hi són però no hi són. És un embolic sense solució.

En temps de solter les carícies i els petons han deixat d’existir en cos present. Només els recorda en les estones de solitud. S’obliga constantment a desxifrar aquells records i deixa entreveure les commocions reixides en temps passat. No és pur masoquisme com alguns podrien pensar. És pur record.

Ara desitja més que mai retrobar aquelles carícies i aquells petons en una nova persona estimada. Omplir els buit deixats per les antigues parelles estimades és tasca difícil ja que ell no és de vol fàcil. Li costa decidir-se per un nou amor. Ha de lluir virtuts valentes i assenyades per a ell. Això no treu que la nova persona estimada sigui una mica esbojarrada. Però ha de tenir talent en les carícies i en els petons, això sí. Sap que la seva tossuderia en trobar la persona que encaixi en el seu perfil de personada estimada li pot comportar entrebancs i dificultats. La tasca no és fàcil i el trobament esdevé dificultós. Haurà de cedir si vol aconseguir arribar al territori de l’amor. Cedirà, creu ell, si aconsegueix que les carícies i els petons ressonin de nou en el seu cos.

Mentrestant segueix fent vida normal. Capficat en les seves cabòries laborals, amicals i familiars. Segueix visquent malgrat les carícies i els petons no els hagi retrobat de nou en una nova persona estimada.  Segueix ja que no té més remei en seguir les petjades de la vida. És obligatori seguir. Si més no, ell seguirà. No vol aturar-se, és a dir deixar d’existir. Vol arribar a aconseguir de nou aquells petons i aquelles carícies viscudes. Li són vitals per a seguir. Malgrat que en aquests moments no ho aconsegueixi el somni no es perd.  És ben viu. Les carícies i els petons d’una nova persona estimada són a tocar, no hi ha dubte.

Pau Vinyes i Roig

  1. How can a team develop a winning attitude when it as a group has no burning pride of the teams demeanor and dress? In the 80s, Snapback Caps was very popular. It has made a massive comeback in 2011 and is now a must have hair accessory for anyone who is trendy and likes to dress in the hottest gear at all times. In the year 2011, people do not just want montreal canadiens snapback hats that represent teams, but they want ones with unique designs that are very fashionable. The fashion world changing very quickly on a daily basis and the makers of Wholesale Snapbacks Hats will have to keep up and produce more and more unique styled headgears.Simply build positive that the headgears are still in a good condition.You will be able to buy their headgears from them at a low price since the headgears have already been employed by somebody else. The new jersey devils snapback hats have been made popular by the rappers and are the brands that they wear. Therefore, people prefer buying such brands. Before we discuss few hattpsgth popular brands that are available in the market or online stores, it will be good to discuss the types and the designs.When you buy Cheap Snapback Hats, make sure that the design goes well with your personality.Another thing or manner of getting affordable snapbacks is to look online stores that sell these headgears cheaply.The headgears are available in the market in variety of designs, shapes and sizes. new york rangers snapback hats also us very popular and famous.Manufacturers have also started making the headgears in variety of designs for feminine gender. Looking online stores is not that tough to do and it could be additional convenience than hopping from one department store to the next so as to match quality and prices You will be able to have a ton of your time to look, compare and make a decision.
  2. An interesting discussion is worth comment. I think that you should write more on this topic, it might not be a taboo subject but generally people are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!