Pau Vinyes

Història i fotografia

16 de març de 2006
Sense categoria
5 comentaris

1r CONGRÉS D’HISTÒRIA DE L’INDEPENDENTISME CATALÀ

L’ AHPPCC organitza el Primer Congrés sobre l’Independentisme Català, tot convidant a l’anàlisi, la reflexió i el debat, sobre la influència d’aquesta ideologia en la nostra història contemporània.

El Congrés vol aplegar investigadors i estudiosos de totes les especialitats, com ara historiadors, politòlegs, sociòlegs, periodistes, etc. Tot plegat, amb la voluntat de conèixer l’aportació i la influència de l’independentisme en la història contemporània dels Països Catalans:

– Anàlisi de la història de l’independentisme català

– Anàlisi de l’impacte, influència i relacions en l’àmbit del nacionalisme català

– Anàlisi dels seus principals protagonistes, tant les organitzacions
   polítiques com els teòrics i dirigents.

Els ponents són els principals investigadors i especialistes en la matèria.

En ser un congrés acadèmic, s’ha volgut comptar amb la participació de personalitats provinents del món universitari i, per això, hem descartat convidar cap representant d’organitzacions o partits polítics.

  1. Celebro que s’hagi organitzat per fí, un esdeveniment com aquest. Des del primer dia que en vaig tenir notícia, ho vaig trametre a la Fundació d’Estudis Històrics de Catalunya i a la pàgina web en donem també notícia (http://www.histocat.com).

    Justament, el llibre de recerca: " Cristòfor Colom. Príncep de Catalunya", de’n Jordi Bilbeny, estic convençut que obrirà els ulls a molts llepafils i falsos "erudits" en el sentit que es demostra la manipulació i la mentida sobre la "desconstrucció" de la història nacional catalana a mans dels castellans, des de 5 segles enrera.

    Salut i èxit

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!