Pau Alabajos

TEORIA DEL CAOS

15 d'abril de 2008
6 comentaris

Entrevista a www.bondiatorrent.com

Ací us deixe un vídeo amb l’entrevista que férem ahir per a la plana web www.bondiatorrent.com amb motiu de l’eixida del nou disc. Aquest mitjà de comunicació digital es dedica a fer informació de proximitat i a penjar els continguts en internet. Les notícies que cobreixen solen tindre un abast municipal, però no només es limiten a Torrent, sinó que tenen vocació d’anar creixent a poc a poc i augmentant el seu perímetre informatiu. Aquesta entrevista ha estat enregistrada en el terrat de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània: per això faig eixa cara d’estrenyit, a les quatre de la vesprada el sol encara cau picat i em pegava directament als ulls. Parlem sobre l’eixida del nou disc i sobre l’estat de salut dels moviments socials a casa nostra. Supose que us n’heu adonat: hi ha una errada garrafal en el meu discurs i és quan afirme que “l’accident de metro va tindre lloc a Torrent”, quan el que realment volia explicar era que “en l’accident de metro que va tindre lloc a l’estació de Jesús, en València, van perdre la vida 44 persones, entre les quals es compten 16 veïns de Torrent i per això una cançó del nou disc, Línia 1, és molt especial per a nosaltres”. M’agradaria fer una puntualització: quan dic que “aquesta cançó quedarà per a la història” és fonamentalment perquè la justícia ha arxivat el cas i això suposa que totes les perspectives que consideren que la Generalitat, com a gestora de l’empresa pública FGV, té una responsabilitat activa en l’accident del 3J, queden desacreditades oficialment. Discrepe profundament d’aquesta decisió judicial. Pense que el Govern hauria pogut fer més per evitar aquesta tragèdia, i la prova que ho demostra és que el conseller d’Infrastructures i Transports, José Ramón Garcia Antón, va afirmar elS dies posteriors a l’accident que “la Línia 1 té la seguretat que ha de tindre” i al mateix temps, dues setmanes després, es va aprovar la instal·lació de noves balises de seguretat en els trams més perillosos. Si el metro no podia ser més segur, com és que s’apliquen noves mesures de seguretat immediatament després de l’accident més tràgic de tota la història en l’Estat Espanyol? Les coses clares i el xocolate espés…

  1. Home, si ho mires d’un’ âtra manera més poètica, dir que «l’accident de metro tammé va tindre lloc a Torrent» és figurativament cert, per allò de l’impacte i el número de víctimes…

  2.    No pot ser que encara no t´aguera felicitat pel nou disc!!Entre això, i que t´hauràs adonat de que la friki que anava a tots els concerts i es posava a primera fila plorant com una magdalena ja no apareix!!Doncs no m´he oblidat!!Aci estic a vorer si trobe de nou la ruta per a poder tornar a sentir-te(wenooooo…sentir-vos!que estic una miqueta enamorà de tu!gggg).

      Prou de rollets!!moltes felicitats,puc dir que el disc m´agrada moltisim..ja me les se dels concerts!!

    Besaetes!!

  3. Aquest matí he rebut el teu disc i m’he passat tota la tarda escoltant-lo. Una preciossitat, Pau, meravellós, no em podia esperar menys de tu, si ja em sé les canons de memòria i tot!!
    Xe com es nota el treball fet amb il·lusió, el treball molt ben fet.
    Salutacions i felicitats!!!

  4. M’agraden mo0o0o0lt les teues cançons noi!!! Encara no tinc el nou disc, però me’l compraré el més prompte possible, perquè he sentit contra els ciments i m’encanta!!!

    Tens tota la raó en alló que dius que els programes de moda, com “operación triunfo”, i les notícies menys importants ens distrauen dels conflictes socials i de les desgracies que realment importen!

    pd:t’esperem ansiosament a Muro!

    FELICITATS DE NOU!

  5. Felicitats pel disc, Pau. És magnífic! Sil·labes de vidre, Línia 1 i Tinc una mania inconfessable les que més m’han agradat.
    Escoltant-lo una vegada i una altra.
    Muàs i apretons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!