Entrevista a Ràdio l’Om de Picassent

Avui he visitat els estudis de Ràdio l’Om de Picassent, després que el GPS em jugara una mala passada: no és el mateix el carrer nou (9) que el carrer nou (antònim de vell), amb la consegüent mitja hora de retard! Hem estat xarrant una miqueta amb Josep Morera, del programa Acords de Mitjanit, un espai radiofònic que tracta de donar veu als artistes valencians i que forma part dels continguts de la Xarxa d’Emissores Públiques Valencianes. També hem saludat a Sònia Rubio, antiga col·laboradora de la mateixa ràdio! Podeu escoltar l’entrevista i un parell de temes en directe, Línia 1 i Contra el ciment, en l’enllaç que teniu més avall.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *