“MÚSIQUES DEL MÓN, RELIGIONS EN PAU”

Davant del temple de la Sagrada Familia, 10.000 persones es van congregar per escoltar un concert amb músiques de les diferents religigions. Aquest concert, a l’airre lliure, fou un dels principals actes del Parlament de les Religions.

 

El concert fou tot un èxit. Els assistents vàren poder escoltar música de moltes de les tradicions religioses del planeta, des de les més majoritàries, fins a músiques de tradicions pràcticament desconegudes. El concert va incloure actuacions del cor de Gospel de Barcelona, la cantant indígena nord-americana Joanne Shenandoah, la monja catòlica i soprano Carme Miró (que va interpretar "El Cant dels Ocells"), la cantaora Carmen Corpas, els tambors japonesos de Shumei Taiko, l’hinduista Russill Paul, i el shintoista Noriaki Nagao, i un llarg ectzètera.

 

El punt i final del concert el va posar el grup Sheva, que el formen musulmans i jueus d’Israel. Aquest grup va néixer amb l’objectiu de demostrar que és possible l’entesa en una terra marcada per un clima de violència que sembla que no tingui final.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *