A CAN BORRELL, PER TRIALERES

Font Groga-Turó de la Magarola-Can Borrell-Tibidabo

Aquesta volta amb BTT per Collserola inclou una baixada a Can Borrell per trialeres. Sortint des del pàrking de la Font Groga i pujant de seguida a mà dreta cap als turons de la Magarola, de Sant Medir, i finalment de St Adjutori, s’arriba a Can Borrell. La trialera de baixada no és especialment complicada i pot fer-se tranquilament. Des de Can Borrell es pot tornar per la pista passant per Sant Medir i pujant fins a la Font Groga. No he pogut pujar el track per al GPS, sembla que el tipus d’arxiu (.plt) no és compatible amb aquest bloc. El track surt de la Rambla del Prat (tocant al metro Fontana) i hi inclou de tornada una passada per la Font Groga i una volta per darrera del Tibidabo. Després es baixa per l’Escola Judicial avall cap al Plà dels Maduixers i tornada a Gràcia. Intentaré convertir l’arxiu en una extensió compatible i pujar-lo. El què si us adjunto és un arxiu amb el perfil.   


Fitxa tècnica

Localització: Collserola
Vies: Trialera/Pista
Distància: 30km
Desnivell acumulat: 900m 

 


 

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *