QUAN NOMÉS DISPOSES D’UN PARELL D’HORES

Amb la bici de carretera sense sortir de Collserola…

Des de Gràcia, o des de qualsevol altre barri cèntric de bcn, quan vols fer un volt en bici de carretera no és fàcil optimitzar el temps. Si a més només tens 2 hores la cosa es complica. Una volta que surt a compte és pujar per la carretera de Vallvidrera aproximant-hi pel lateral de la ronda de Dalt fins la plaça Borràs (on hi ha una font per carregar aigua). Enfiles la carretera de Vallvidrera i abans d’arribar-hi, agafes el trencant a l’esquerra cap a Molins de rei. Puges fins a l’alçada de Sta Creu d’Olorda i des d’allà la carretera baixa fins a Molins. Tornar pel mateix lloc representaran tot plegat uns 40 km i pot fer-se bé en 2 hores. Hi ha poc trànsit i la carretera és molt agradable. És com un mini-port de muntanya. Una alternativa un xic agoserada és, baixant cap a Molins, en arribar a Sant Bartomeu de la Quadra, tombar a la dreta cap a La Rierada i Vallpineda. És un trenca-cames poc recomenable sense un tercer plat. Vas a parar a La Floresta i d’allà a St Cugat, per tornar a pujar, aquest cop, per la Rabassada cap a Barcelona.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *