Festa Ovidi Montllor

20 anys de vacances

15.000 exemplars del monogràfic de campanya sobre els 20 anys de vacances de l’Ovidi

ovidi20anys_portades-1La campanya “Festa Ovidi Montllor. 20 anys de vacances”, que coordinen Som Països Catalans i la Xarxa de Casals i Ateneus dels Països Catalans, ha editat un monogràfic dedicat a difondre la tasca i la figura de l’Ovidi i les iniciatives que s’estan duent a terme per reconèixer la importància de la seva activitat.

La publicació es distribueix gratuïtament i es pot trobar a casals i ateneus, entitats, es difon a través de mitjans i dels grups organitzadors de concerts i altres esdeveniments vinculats a la campanya i també a tots els llocs on es munta l’exposició l’Ovidi Popular, d’Antoni Miró.

Es tracta d’una revista de 16 pàgines que repassa la campanya en el seu origen i en el seu desenvolupament, inclou un seguit d’escrits de persones que coneixien l’artista alcoià, com la seva filla, Jana Montllor; David Fernàndez, periodista i exdiputat de les CUP al Parlament de Catalunya; Núria Cadenes, autora del llibre “L’Ovidi”, llibretera i militant independentista, del PSAN; Feliu Ventura, impulsor de la campanya “Festa Ovidi Montllor. 20 anys de vacances” i també cantant i autor de cançons. Inclou també una entrevista amb Jordi Tormo, autor del llibre “Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula”, editat recentment. Hi podem trobar també un text de Marcel Pich sobre Guillem d’Efak, l’amic de l’Ovidi de qui també fa 20 anys que es commemora la seva marxa; una crònica de la seva obra discogràfica amb un comentari de cada disc, del coordinador de la revista Caramella, Josep Vicent Frechina, i un mapa amb la ruta d’actes celebrada fins ara dins la campanya.

Si hi ha col·lectius, casals, entitats o persones interessades a distribuir la publicació poden escriure a: festaovidi@sompaisoscatalans.cat

 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de FestaOvidi per ovidimontllor | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent