Barcelona i Alcoi juntes en la Viquimarató Ovidi Montllor

17107504676_976f5f99ca_bAquest dimecres, 15 d’abril, a Barcelona i a Alcoi se celebrarà la Viquimarató Ovidi Montllor per ampliar i millorara continguts a la Viquipèdia sobre la figura d’Ovidi Montllor i sobre temes del País Valencià. La iniciativa, a la qual s’ha afegit l’Ajuntament d’Alcoi a través de la regidoria de Cultura, l’ha promoguda l’associació cultural Amical Vikimèdia, i havia estat programada per l’Espai País Valencià de Barcelona, dins la seva Setmana Cultural. Serà a partir de les 5 de la tarda, al saló Mediterrani de la Casa de València, a Barcelona, i a l’Àgora, a Alcoi.

Notícia a La veu del País Valencià i a l’Espai País Valencià

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *