Artmònix busquen mecenes

  

Encara teniu 15 dies per fer la vostra aportació econòmica (a partir de 5 euros!) perquè la banda de rock Artmònix puguin editar el seu segon disc que ja tenen composat, tocat, cantat, gravat, mesclat, masteritzat, dissenyat, amb la web al dia i el videoclip estrenat, però els fa falta encara una petita ajuda econòmica perquè aquest disc pugui veure la llum en forma de plàstic rodó amb un forat al mig.

Artmònix és una banda de “Rock-Pop actual d’inspiració eclèctica i internacional amb una mica de canya i en català” que va néixer a finals de 2005 a Martorell (Baix Llobregat). El 2007 editen la seva primera maqueta titulada Un altre món (autoeditat), i el 2009 el primer disc, MiM (Akord’s). El 2012 graven En el camí, i per buscar financiació per l’edició del seu segon disc opten pel micromecenatge de Verkami.

Verkami és una plataforma de crowdfunding (financiació col·lectiva) que últimament està triomfant entre els creadors, ja que els permet d’obtenir finançament pels seus projectes a partir de petits mecenes que fan aportacions econòmiques a canvi d’una recompensa proporcional a la seva aportació.

Verkami s’ha posat darrerament molt de moda entre músics especialment (Enderrock 05/12/12), i s’està convertint en la nova font de finançament de molts grups i artistes que necessiten agrupar una quantitat de diners per dur a terme els seus projectes, diners que abans havien d’avançar de la seva butxaca o esperar que una discogràfica volgués invertir en ells, cosa totalment impensada actualment.

Verkami -segons podem llegir al seu web- neix a Mataró de la iniciativa privada d’un pare i dos fills: en Joan, l’Adrià i en Jonàs Sala, un biòleg, un historiador de l’art i un físic, als quals els uneix la passió per la creativitat, l’art i la investigació, i poder ajudar a fer realitat petites manifestacions d’allò que més estimen, allò que els (com)mou. Verkami és un neologisme en Esperanto que significa “amant de la creació”.

A continuació podeu estar al corrent del dia a dia de la banda, i també podeu veure el primer videoclip del què esperem sigui els seu segon disc. Així que ja ho sabeu, amants de la creació, a partir de 5€ podeu fer la vostra aportació a través d’aquest enllaç. Irreductibles!

www.artmonix.com
www.facebook.com/artmonix
www.twitter.com/artmonixband
www.youtube.com/Artmonixband
open.spotify.com/artist/0bOJKCxCvo7f3ubQ0MdsFd

  

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *