fera ferotge

ÒSCAR GUÀRDIA

24 d'octubre de 2012
0 comentaris

11 de setembre de 2012

El passat 11 de setembre es va produir la manifestació independentista més important de la història de Catalunya. Pels carrers de Barcelona es van manifestar de forma pacífica i festiva més d’un milió i mig de persones reclamant la independència del país. La manifestació, organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), sota el lema “Catalunya nou estat d’Europa” va iniciar el seu recorregut al passeig de Gràcia de Barcelona, i va finalitzar al Parc de la Ciutadella, on membres de l’ANC i de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) van ser rebuts per la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, per fer-li saber la voluntat del poble català perquè el president de la Generalitat iniciï el procés cap a la independència d’una forma ferma i decidida.

La manifestació va contar amb la presència de catalans procedents d’arreu del territori. Des de tots els racons del país (des d’Alacant a Perpinyà) es van organitzar trens i autocars per assistir a la històrica manifestació. Des d’Osona, l’ANC va organitzar vora 150 autocars, la xifra més alta de totes les comarques catalanes, per baixar cap a la ciutat comtal. Des del nostre poble van sortir 3 autocars amb gent de Balenyà, Seva i El Brull. 140 veïns i veïnes vam baixar tots junts fins a Barcelona, ens vam manifestar pel centre de la ciutat, i en acabat vam tornar altre cop tots junts cap a casa.

Des de l’ANC de Seva-El Brull volem donar les gràcies a tots els assistents que van omplir ràpidament els tres autocars, i agrair la participació en aquesta manifestació que entre tots i totes hem aconseguit que sigui històrica.

També aprofitem per recordar, que tot i que l’actualitat política del nostre país ha fet un gir sobiranista inesperat que ha precipitat els esdeveniments, sobrepassant la capacitat de reacció de la nostra classe política que s’ha vist abocada a la convocatòria d’unes eleccions anticipades, cal tenir present que el nostre objectiu, la independència dels Països Catalans, encara no ha estat aconseguida, i que per tant, hem de seguir treballant per assolir aquesta fita. Encoratgem a tothom a participar activament de l’ANC per entre tots i totes mantenir viu l’esperit independentista i seguir pressionant als nostre polítics perquè treballin, decididament, amb pas ferm i sense dilacions, cap a l’assoliment de l’estat propi.

Publicat a la revista El Gallaret (nº378 – octubre 2012)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!