fera ferotge

ÒSCAR GUÀRDIA

27 d'abril de 2012
0 comentaris

II Jornada de Cultura Catalana de Seva (i 2)

Diumenge passat vam celebrar la II Jornada de Cultura Catalana de Seva organitzada pels Grallers del Gurri. La Jornada va començar a les 10 del matí amb un esmorzar per a tots els participants a la plaça de la Creu. Allà mateix es va organitzar una petita fira d’entitats i es va muntar una barra de la cerveseria artesana d’Olost Ausesken. També van fer acte de presència l’Hereu i la Pubilla de Seva.

Vam organitzar un torneig de bitlles catalanes, amb equips procedents de tota la comarca. Paral·lelament vam realitzar una cercavila pels carrers del poble amb les colles geganteres de Castellcir i Sant Miquel de Balenyà. També varen assistir els Falcons de Malla, que ens van oferir els seu espectacle acrobàtic.

Al migdia varem dinar una excel·lent paella a la Sala Polivalent de Seva i en acabat, un concert molt especial. Els Grallers i Timbalers Ciutat de Vic ens van oferir l’espectacle “La Gralla, 200 anys de cultura i tradició”, on, d’una forma molt amena van repassar la història del instrument català amb música i imatge.

Podeu veure les fotos Xevi Mas i Lurdes López realitzades per El9Nou en aquest enllaç.

Esperem poder fer-la més gran l’any que ve. Gràcies!

Cultura. Tradició. País!
Viu la cultura popular!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!