LA NOTA DE PREMSA DELS PREMIS TIMEOUT:
Crítics gastronòmics de referència trien els millors restaurants de Barcelona en els primers Premis Gastronòmics de la ciutat
> Pau Arenós, Cristina Jolonch, Belén Parra i Josep Sucarrats, entre d’altres, trien els millors restaurants i iniciatives gastronòmiques de la ciutat ens els primers Premis Gastronòmics Time Out Barcelona 2009
La revista setmanal Time Out Barcelona ha pres la iniciativa i ha convocat els primers Premis Gastronòmics de la ciutat. L’objectiu és reconèixer el bon moment gastronòmic que viu Barcelona, i especialments els xefs i els empresaris que ho fan possible, amb uns guardons anuals seguint la iniciativa internacional de Time Out a ciutats com Nova York i Londres. Els crítics Pau Arenós (El Periódico), Cristina Jolonch (La Vanguardia), Belén Parra (El Mundo) i Marcelo Aparicio (Time Out Barcelona i secretari del jurat), Josep Sucarrats (Cuina), la periodistat Montse Mompou (Continuarà TVE), el músic i presentador Miqui Puig i el polifacètic Carles Flavià formen el jurat que decidirà els millors restaurants i iniciatives gastronòmiques de Barcelona durant el 2009. Els guardons es lliuraran dilluns 2 de novembre en una festa a la Sala Luz de Gas de Barcelona en què també se celebrarà el número 100 de la revista Cuina. Totes dues capçaleres estan editades per la cooperativa Sàpiens Publicacions del Grup Cultura 03.
Els Premis Gastronònics Time Out Barcelona 2009 reconeixeran els millors restaurants i iniciatives gastronòmiques en 5 categories, entre les quals destaca un el Premi Time Out 2009 per a la millor iniciativa gastronòmica a Barcelona durant aquest any, dues mencions especials i un premi especial del lector obert a tots els barcelonins a timeout.cat/premis_gastronomics.