?Eufònia? creativa a les Terres de l?Ebre

Camps d’arròs, ovelles i musclos en un festival d’arts visuals i sonores? Podria semblar alguna broma d’El Web Negre, però és ben real. Els culpables, l’Eufònic. El presenten com la Mostra d’art sonor i visual de les Terres de l’Ebre, i la seua primera edició ha tingut lloc durant la primera setmana de setembre entre el Delta, Amposta i altres pobles de la zona.

Una proposta arriscada però que ha funcionat molt correctament. Ha funcionat com a festival, oferint al públic les actuacions d’artistes locals com Joan Bagés o Marto i de propostes provinents d’altres punts dels Països Catalans com Raül Fuentes, Balago, Arbol, Alba G. Corral o Híbrida, Nen i Cavall; però també com a punt de trobada i debat entre diletants i joves patums de l’àmbit com Antònia Folguera, Oriol Rossell, Marc Pitarch o Edu Comelles. I passant de la discussió teòrica a la pràctica sonora, l’Eufònic ha servit també d’escola oferint un taller de fonografia i un de música infantil.

[continua a Núvol

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *