Qui sóc?


Benvinguts al meu blog! Sóc l’
Oriol Lladó, periodista amb bitllet d’anada i tornada a la / de la política. Ara dedico les meves hores a treballar com a regidor d’ERC a l’Ajuntament de Badalona; fins al 2015 el meu compromís amb la ciutat va ser a través de la societat civil, especialment a Òmnium… on de fet, vaig coincidir amb l’exalcaldessa, Maria Dolors Sabater. Aquest mandat, també sóc diputat provincial a la Diputació de Barcelona.

Milito a Esquerra Republicana de Catalunya des del 2012 i aquest 2019 em vaig presentar en una candidatura àmplia d’Esquerra Republicana de Catalunya-AvancemMES amb Guanyem Badalona en Comú, amb la Dolors Sabater de cap de llista. Ara sóc regidor d’ERC-Avancem a Badalona i diputat per ERC a la Diputació de Barcelona.

Visc a la Morera i sóc pare de dos nens plens de llum i entusiasme. Pare a Vadepares.cat.

Amb bloc de notes des de 1994 (quan vaig començar a exercir el periodisme) i amb blog des de 2005 (quan vaig obrir la meva primera bitàcora a la xarxa).

+ agenda oberta
+ oriolllado.cat

⚠️ Declaració de béns i activitats mandats 2015-2019 i 2019-2023 (val per Ajunament de Badalona i Diputació de Barcelona).
🙋‍♂️ info@oriolllado.cat + descarrega el cv.