Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Drets dels infants, iniciatives potents des de la societat civil

[RESUM DE LA SETMANA DEL 16 AL 22 DE NOVEMBRE] Divendres va ser el #DiaMundialDretsDelsInfants, una bona ocasió per posar l’atenció en un col·lectiu vulnerable i que mereix millors polítiques i major visualització. El Parlament aprovava a principi de la setmana una declaració institucional i el departament d’Afers Socials exposava les seves línies d’acció. En clau local, destacava la inauguració de l’exposició Veus d’Arpillera pels Drets dels Infants a l’Ateneu de Sant Roc, amb col·laboració de Conflict Textiles; i l’emissió d’un informatiu espeical #infoSA pels infants de la Fundació Salut Alta. Dijous i divendres es podien veure a la plaça de la Vila els murals realitzats pel Consell dels Infants de Badalona, i podeu veure aquí.

L’informe de Càritas ‘Fronteres in-visibles’ revela com el risc d’exclusió social es triplica en persones migrants de fora de la UE. Per això era tan oportuna la moció sobre l’empadronament que l’Anna Lara va proposar en nom d’ERC-Avancem al darrer ple, i per i per això és tan clau la campanya de denúncia de la societat civil que podeu veure ampliada en aquest reportatge de l’Independent.

Esquerra Republicana ha denunciat aquesta setmana la inoperància dels primers 6 mesos a govern del Partit Popular i insisteix en la necessitat de posar en marxa un Pla de Reactivació Econòmica i Social. Més informació en aquesta nota de premsa.

En clau Badalona

En clau nacional

En clau social

En clau cultura

Iniciatives ciutadanes supleixen la inacció del govern del PP amb la promoció de la restauració a Badalona. A la feina de Forquilla Badalona s’afegeix aquest mapa del perfil de TW ImmobilitatBDN
https://google.com/maps/d/viewer?mid=1pbBM7EoOYeTfkmcPuwJVS4BmrXB486k8&usp=sharing i aquest llistat fantàstic.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General | s'ha etiquetat en , , per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent