Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Prou propaganda amb recursos de tots

[SETMANA DEL 5 A L’11 D’OCTUBRE 2020] ERC-Avancem lamenta que el govern del Partit Popular es preocupi més per fer propaganda que per resoldre els problemes de la ciutadania, arran de la nova campanya sobre la policia de barri del govern populista a Badalona. Torna la política del fum… perquè l’anunci es produeix en un context en què les condicions de treball són deficients a la comissaria de la GU (tal i com han denunciat diferents sindicats), i en què s’han anat retirant diferents serveis per falta de pagament (per exemple les fonts d’aigua) i hi ha mancances evidents de material (els butlletins de denúncia s’han esgotat de fa setmanes). Això sí, la propaganda que no falti, encara que sigui per presentar un model policial que de fet ja està en marxa des de fa dos governs, i que en tot cas avui toca dotar correctament.Aquesta setmana, els portaveus dels grups de l’oposició van presentar una instància conjunta demanant explicacions al govern del PP per la campanya “Torna la Policia de barri”.

Aquests darrers set dies, la situació de desamparament de les famílies del passatge de la Torre, a qui el govern del PP va abandonar ha continuat centrant l’actualitat informativa. Dilluns tenia lloc una concentració davant del Viver, i dimecres l’oposició forçava una nova reculada del govern del PP (mésaquí).

Esquerra Republicana exigeix solucions al govern municipal per fer front a l’emergència habitacional a Badalona, una proposta que vol anar més enllà de l’emergència puntual i adreçar la qüestió més estructuralment. Amb consens i realisme, calen respostes per: 1️⃣ ampliar el parc públic d’habitatge disponible, 2️⃣ exigir als grans tenidors i desplegar llei limitació lloguer, 3️⃣ reforçar els ajuts públics al lloguer i 4️⃣ a la rehabilitació.

També ha estat setmana de ple (extraordinari):

I de visita d’obres en un dilluns 12 d’octubre, amb #resacelebrar:

I per últim, cinc bones notícies a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona (i que podeu ampliar aquí:

Més informacions a 280 caràcters:

En clau Badalona

En clau nacional

En clau cultura



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent