Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Publicat el 1 d'agost de 2020

Finestres d’oportunitat per reprendre el Museu del Còmic

Ja és una realitat el parc de Can Bada, una de les obres estratègiques clau del nostre govern. Connectivitat, renaturalització, participació ciutadana. Estem molt contents, finalment!
Ja és una realitat el parc de Can Bada, una de les obres estratègiques clau del nostre govern. Connectivitat, renaturalització, participació ciutadana. Estem molt contents, finalment!

[RESUM DE LA CINQUENA SETMANA DE JULIOL] Badalona ha invertit prop de 4M d’euros en preparar un edifici, fruit d’un conveni vigent amb el Departament de Cultura per acollir Museu del còmic. Cal ‘reajustar’ el projecte? D’acord! Però aquesta aposta és vigent, tenim una oportunitat per reprendre el fil. Un comentari en relació a aquesta notícia, publicada per eldiario.es:

“El sótano donde se esconde la historia del cómic catalán: 400 cajas buscan un lugar para no acabar en la basura. El archivo del Museu del Còmic de Barcelona, oculto en un local desde hace ocho años, corre el riesgo de acabar en la calle al quedarse sin un espacio donde guardarse” Podeu llegir la notícia, aquí.

Fa sis mesos el Parlament instava al govern a ‘reprendre’ el conveni per readaptar-lo. El text aprovat per ERC, JxC, Comuns i PSC deia: “continuar la política d’adquisicions dirigida a constituir una base patrimonial”, com podeu llegir en les actes del Parlament.

Del tema, ERC-Avancem en feiem el mateix dilluns aquest comunicat.

Darrera setmana del curs polític, en què podeu ampliar la informació en aquests tres apunts específics també al blog:

I també repescar més informació al web d’ERC Badalona (amb diferents posicionaments d’interés) i en aquestseguit de piulades:

En clau Badalona

En clau país



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General | s'ha etiquetat en , per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent