Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Nova platja per a Badalona i ajuts que van arribant en compta gotes

[RESUM DE LA QUARTA SETMANA DE JULIOL 2020] Recuperada per a la ciutadania, descontaminada després d’un llarg i complicat procés. Aquests dies ja es pot disfrutar la platja portuària de la Marina, la número 9 a #Badalona, la 42 d’entre totes les #platgesmetropolitanes. Aquest matí de dissabte, ben d’horeta, tenia aquest fabulós aspecte. En la seva recuperació un reconeixement a la tenacitat d’Àlex Mañas i a la gent de Marina Badalona, i també, és clar, a Francesc Duran, Agnès Rotger i Elisabeth Garcia que van ajudar-hi; i a les administracions i governs que també van fer camí. L’aplaudiment, però, és principalment pel veïnat que tant va insistir-hi! En aquest enllaç podeu ampliar els detalls d’aquest nou espai públic per a la ciutat.

Aquesta ha estat també setmana de ple extraordinari, amb diferents convocatòries d’ajut aprovades sobre les quals podeu ampliar la informació en aquest enllaç.

Aquests darrers set dies, la cultura ha estat notícia amb el Sant Jordi d’Estiu, sobre el qual vaig fer aquest apunt específic i també per la malurada mort de Juan Marsé (en aquest i aquest altre enllaç podeu accedir gratuïtament a diferents articles publicats en memòria).

Abans de fer el repàs de tuits i informacions, permeteu-me compartir aquest ‘petit secret’:

… i aquest fantàstic article de l’amiga Agnès Rotger:

En clau Badalona

En clau nacional

En clau habitatge

En clau cultura



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Badalona és un poble? | s'ha etiquetat en , , , , , , , , , per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent