Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

El PP passa per la cultura de puntetes + Conferència política d’ERC

Vespres de #cultura al badiu de l'associació de veïns del Centre, q s'ha empescat una interessant programació Km.0 aquest juliol. Doneu un cop d'ull a la programació, que aquest 'secret' encara el podreu gaudir tot el mes. Dijous va ser el torn de Guillem Soler.
Vespres de #cultura al badiu de l’associació de veïns del Centre, q s’ha empescat una interessant programació Km.0 aquest juliol. Doneu un cop d’ull a la programació, que aquest ‘secret’ encara el podreu gaudir tot el mes. Dijous va ser el torn de Guillem Soler.
[RESUM DE LA SEGONA SETMANA DE JULIOL DE 2020] Ja fa dies que Òmnium, el festival Cryptshow, les associacions de veïns del Centre i de Bufalà, llefia.net o el Saltamartí; i des de la part pública el Museu de Badalona i Marina amb les Nits al Port demostren a Badalona que es pot garantir una programació de cultura regular, segura, exigent i compromesa. Costen molt d’entendre (per tant) notícies com la suspensió de concerts per la festa major, denunciada per la Comissió de Festes i, sembla, després matisada pel propi govern populista del PP. Malauradament, és de lamentar la manera de passar de puntetes sobre una represa cultural inexcusable i que no acaba de trobar la complicitat que mereix al govern local.

Aquesta setmana també ha tingut lloc la Conferència Municipal d’ERC Badalona, on s’ha aprovat una ponència política. Em quedo amb dues idees: hem de treballar consensos dins i fora, expressada pel diputat Marc Sanglas; i l’aposta pel treball a peu de carrer que ha fet la presidenta del GM Ana Lara. Agraeixo l’esforç de tots x negociar i transaccionar esmenes. Tenim una bona ponència com a base.

Sobre la conferència destaquen aquestes piulades:

D’intrés en clau badalonina

D’interés en clau nacional



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Badalona és un poble? | s'ha etiquetat en , , per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent