Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Finalment, la plaça Trafalgar; i un pla de reactivació que li falta força

La primera fase de la plaça Trafalgar ja està oberta (com m'ha agradat veure com la gent conqueria l'amfiteatre i la passera que connecta per fi plaça i barri). Ara toca assegurar segona fase amb participació. Agraït a veïnat i professionals, que tant s'hi han implicat.
La primera fase de la plaça Trafalgar ja està oberta (com m’ha agradat veure com la gent conqueria l’amfiteatre i la passera que connecta per fi plaça i barri). Ara toca assegurar segona fase amb participació. Agraït a veïnat i professionals, que tant s’hi han implicat.
[RESUM DE LA PRIMERA SETMANA DE JULIOL] Aquests darrers set dies han destacat tres temes a la ciuat de Badalona: el ple municipal de juny (en aquest apunt específic podeu ampliar-ne tots els detalls), la inauguració de la plaça de Trafalgar i, finalment, la primera reunió per a la Reactivació Econòmica a la ciutat.

La majoria de municipis metropolitans ja fa setmanes que treballen en taules conjuntes institució-societat civil i econòmica per la reactivació dels teixits d’activitats. A #Badalona fem tard. Els grups de l’oposició de #Badalona convoquem demà a totes les entitats, associacions, federacions i actors del Consell Econòmic i Social per parlar de les mesures necessàries per la reactivació econòmica després de constatar la falta d’iniciativa del govern del Partit Popular. Badalona Comunicació en feia aquest seguiment, i en aquest enllaç podeu repescar les propostes republicanes.

També hem aprofitat per continuar reclamant la convocatòria urgent de la Comissió de Serveis Socials perfer front a les necessitats de la població de Badalona més vulnerable. Ho explica aquí:

Ah, i recordeu que també ha continuat en marxa la sèrie La ciutat que ens espera. Aquí podeu repescar els darrers vídeos.

Tuits d’interés en clau local

Tuits d’interés en clau nacional

En clau cultura



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Badalona és un poble? | s'ha etiquetat en , , per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent