Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Publicat el 21 de juny de 2020

La Badalona desconeguda al Museu i altres temes… ben ‘coneguts’ a la ciutat

Quatre imatges: 1) la Morera des del Turó de l'Enric, avui recuperat entre tots. 2) la Torre Mena i futura plaça Trafalgar, on vam garantir connectivitat. 3) cases dels pescadors, recuperades en part i 4) Richard Strauss a la Salut Alta, amb repte urbanístic ben vigent. Fins al setembre al Museu de Badalona (insisteixo en la idoneïtat del hall per a fer aquest tipus d'exposició més petita) podeu redescobrir una #Badalona desconeguda a través de la #fotografia. Val molt la pena!
Quatre imatges: 1) la Morera des del Turó de l’Enric, avui recuperat entre tots. 2) la Torre Mena i futura plaça Trafalgar, on vam garantir connectivitat. 3) cases dels pescadors, recuperades en part i 4) Richard Strauss a la Salut Alta, amb repte urbanístic ben vigent. Fins al setembre al Museu de Badalona (insisteixo en la idoneïtat del hall per a fer aquest tipus d’exposició més petita) podeu redescobrir una #Badalona desconeguda a través de la #fotografia. Val molt la pena!
[RESUM DE LA QUARTA SETMANA DE JUNY 2020] Al blog aquesta setmana també trobareu els següents apunts: (Algunes) dades i reflexions sobre la seguretat a Badalona, els capítols dos i tres de #laCiutatQueEnsEspera amb Ismael Peña i Maria Nadeu, i un resum del darrer ple extraordinari, una sessió que va tornar a evidenciar massa mancances.

A banda d’això, aquests darrers set dies també ha estat notícia:

Divendres a la comissió informativa de Territori vam preguntar si aquest tràmit aniria d’urgència al ple de juny i ens van dir que no… perquè s’estava acabant de negociar. Ho seguirem, perquè aquest és un tema pel qual vam treballar molt i amb el qual estem compromesos.

ERC Avancem-MES registra una bateria de preguntes per conèixer la situació de diversos projectes de Dalt de la Vila. És important treballar consens amb el veïnat pel q fa a l’ús de la masia de Can Trias i en especial amb Can Casas; i vetllar xq prosperin els projectes per 1) obrir a #Badalona el jardí de Ca l’Amigó (amb Àrea Metropolitana) i 2) per reformar el carrer Barcelona (amb el Departament de Territori).

En clau local

En clau nacional



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Badalona és un poble?, General | s'ha etiquetat en , , per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent