#campusCanRuti, niu de bones notícies

[RESUM DE LA TERCERA SETMANA DE FEBRER 2020] Amb feliç regularitat el campus de Can Ruti genera actualitat informativa des de Badalona per a Catalunya (i cap al món!). Bones notícies que aprofito per consignar en aquest resum de la setmana, ja que en els darrers set dies han coincidit algunes d’elles en el corrent de l’actualitat, per bé que he aprofitat, també per repescar-ne alguna altra de fa uns pocs mesos.

D’altra banda, l’obra “Dimoni Moníssim” ha estat la guanyadora del 22è concurs ‘Crema’l tu!’. L’autor és el dissenyador gràfic badaloní Albert Navarro. El dimoni que cremarà a les #FestesdeMaig s’inspira en el 150 aniversari de l’Anís del Mono. És un dels símbols més reconeixibles de Badalona i té tot el sentit q en els 150 anys de l’Anís del Mono la ciutat reconegui l’inconfusible disseny —present en tantes obres d’art— i q ho faci en un dels seus actes populars més rellevants. Que elegant la proposta!

També aquests dies s’ha donat a conèixer que:

En clau Badalona

En clau nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.