Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Més enllà del Glòria: bones notícies en clau d’habitatge i de memòria històrica

[RESUM DE LA QUARTA SETMANA DE GENER DE 2020] Aquesta setmana, el temporal Glòria s’ha endut tota l’atenció informativa, i també un tros del pont del petroli (en aquest altre apunt al blog podeu ampliar una mica més d’informació), però també hi ha hagut altres qüestions d’interès que recullo en el post setmanal de resum.

Badalona es vol afegir al projecte #Stolpersteine del Memorial Democràtic per recordar els deportats de la ciutat amb la col·locació de diferents llambordes commemoratives. És una proposta d’ERC – Avancem, en línia al que s’ha fet també a Sabadell, Prats del Lluçanès, Girona o Granollers, i que es tractarà en forma de moció en el ple de gener. Podeu ampliar la informació en aquesta nota de premsa.

Promoció pública d’habitatge a Badalona: aquest dilluns el departament de Territori ha presentat el projecte per construir 41 pisos de lloguer assequible a l’Estrella, una promoció de 4,4M que podria començar el 2022. En un futur proper, caldrà desenvolupar tb reserves de sòl al Congrés (Cros) i Sant Crist. El conseller Damià Calvet també ha va presentar la renovació del ferm de la C31 amb un paviment que contribuirà a la mitigació de soroll i la reducció d’emissions. Un nou pas per millorar la convivència entre la infraestructura i la ciutat, que vam iniciar.

De les dues informacions, que celebrem, i en el bon curs de les quals vam treballar de valent en el seu moment com a ERC Badalona (afavorint reparcel·lació de l’Estrella i demanant actuació a la C31) en podeu saber més aquí.

Per cert, aquesta ha estat setmana de RealPolitik, a Ràdio 4. Aquí teniu el podcast amb el programa de dijous en què vaig participar junt amb Laia Flotats (JxC), Mar Garcia Puig (Comuns) i María Valle (C’s). Actualitat política amb un ‘tempo’ més reposat. Espero que us interessi.

En clau local

En clau nacional



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Badalona és un poble? | s'ha etiquetat en , , per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent