Des de l'Exili

Per una nació catalana independent, republicana i pròspera

23 de febrer de 2012
0 comentaris

Un minut de silenci a totes les empreses per les víctimes de la violència de l’extrema dreta

Avui quan he obert l’ordinador he rebut un correu en que la direcció de l’empresa i el comitè d’empresa em convoquen avui dijous 23 de febrer del 2012 a les 12 del migdia a fer un minut de silencia per les víctimes de la violència de l’extrema dreta.

El text que he rebut està firmat per l’associació d’empresaris i tots els sindicats. En ell es diu que l’extrema dreta ha perpetuat darrerament actes violents com assassinats, robatoris i atacs a persones que viuen al país. Estan molt indignats i comparteixen el dolor a les persones que ho han patit. Estan profundament afectats després de l’experiència de la dictadura nazi que van viure i que ara es tornin a cometre crims pel mateix motiu.

Acaba dient que els empresaris i els sindicats estaran sempre junts amb l’Estat per fer fora l’extrema dreta, la xenofòbia i l’antisemitisme.
 

Suposo que ja haureu endevinat que es tracta d’Alemanya i que el podeu llegir en aquest enllaç. Però m’agradaria fer un exercici de “política ficció”.

Us creieu que això seria versemblant a Espanya?
Creieu que un dia d’aquest, els treballadors de totes les empreses espanyoles podrien rebre aquesta convocatòria signada per la Patronal Espanyola i els sindicats?
I escriurien en el text que “estan profundament afectats després de l’experiència de la dictadura franquista”?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!