Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

[RESUM primera quinzena juliol] La calor agreuja els col·lapses a Badalona

La meitat de les biblioteques tancades a #Badalona per deficient climatització (Can Casacuberta, Llefià i Sant Roc)… nou indicador de col·lapse a l’Ajuntament (+info) conegut aquest divendres. Es reforcen la Joan Argenté a Canyadó, Pomar (de fet, la més petita quant a m2) i Lloreda (que arrossega diferents deficiències).

Dilluns com a ERC preguntarem via registre al govern de la ciutat: 1) es van aprofitar ajuts de la Diputació x arreglar aparells? 2) s’està al corrent de pagaments pel q fa al manteniment? 3) hi ha licitacions en marxa? 4) en quin estat es troba la climatització a les alternatives (Pomar i Lloreda, en especial)? 5) quins altres serveis municipals poden veure’s afectats també en els propers dies 6) quan tornarà la normalitat?


⬆ Els tancaments per climatització se sumen a la caiguda de la xarxa en equipaments municipals, altres temperatures en diferents espais públics i nous problemes en equipaments esportius. A l’Ajuntament no li cal només un pla de xoc, sinó un pla de reanimació.

Prioritat ‘cures’
L’abús laboral i l’assetjament sexual en treballadores de la llar i les cures. Una problemàtica social invisibilitzada, q afecta sobretot a dones migrades. Un estudi de la Fundació Irla, perfectament resumit aquí per l’Ariadna Guixé.

Des del Departament d’Afers Socials s’ha impulsat paquet amb 37 mesures en els àmbits de les condicions laborals, la formació contínua i la salut, entre d’altres, com a ERC també vam situar el tema en el pressupost de Badalona.

El projecte republicà arrela en el compromís per la plena ciutadania de les persones més vulnerables. A ERC Badalona fa temps que hi som, al costat de diferents col·lectius (👇 foto). Objectiu, un país i una Badalona més justa.

Altres qüestions destacades aquesta setmana



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Badalona és un poble? | s'ha etiquetat en per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent