Des de l'Exili

Per una nació catalana independent, republicana i pròspera

4 de desembre de 2009
1 comentari

Donem resposta al clam popular per la independència

En una Europa Unida i democràtica, Espanya té menys marge de maniobra per fer servir els mètodes violents que fins ara havia aplicat per mantenir oprimit als catalans. Actualment només la pobra autoestima sobretot dels catalans d’origen, la manca de coratge d’uns líders polítics i la dependència econòmica de les elits intel•lectuals i empresarials catalanes, han estat i encara són els principals obstacles per aconseguir que l’Estat Català sigui una realitat.

Per sort, cada dia que passa, el poble català, s’està desprenen d’aquestes pors inflades i promocionades pels qui ja els hi està bé com està Catalunya. Els catalans estem agafant cada dia més força i coratge per fer possible que Catalunya esdevingui un Estat sobirà. Reagrupament Independentista porta més de 6 mesos fent campanya per tots els pobles i ciutats catalanes, amb una assistència que ja supera els 13.000 persones, explicant que la independència és possible i que només depèn de nosaltres.

Ha sortit fa poc, una macroenquesta a on es manifesta que si ara és fes un referèndum per la independència de Catalunya, sortiria SI per una majoria d’entre el 66,8% i el 75%, segons com es tracti els abstencionistes i els vots nuls.

http://www.racocatala.cat/noticia/21278/lindependentisme-dispara-catalunya

Tothom sap que milers de catalans, més de 700.000, seran cridats a les urnes populars el proper 13 de desembre en més de 160 pobles i ciutats catalanes perquè votin per la independència de Catalunya. Igual que fa tres mesos a Arenys de Munt, tot fa pensar que el SI serà la resposta majoritària.

Per desgràcia a l’Estat Espanyol no és pot fer cap referèndum vinculant que demani per l’autodeterminació dels catalans. Ho prohibeix expressament la constitució espanyola. Tot plegat, pot fer, que malgrat el suport majoritari dels catalans, els resultats de les consultes populars sigui totalment menystingudes per la classe política. Algunes declaracions de certs líders polítics sembla que van per aquest camí mentre d’altres només cerquen sortir a la foto per aconseguir rèdits electorals que l’afavoreixin. Ho vam veure a Arenys de Munt i potser que es repeteixi de nou.

(continua)

.

Cal que aquest clam popular a favor de la sobirania plena del poble català, no caigui en l’oblit i és imprescindible, si no es vol caure de nou en el pessimisme endèmic que ens ha portat fins ara de derrota en derrota, que es doni sortida a la voluntat de la majora dels catalans.

Reagrupament Independentista proposa la creació d’una candidatura unitària i transversal, que aparcant les diferencies ideològiques, es presenti al Parlament de Catalunya i si guanya que proclami unilateralment la independència.

La proposta de Reagrupament és tenint en compte les restriccions democràtiques de l’Estat Espanyol, l’única via legal, demòcrata i reconeguda per la comunitat internacional per aconseguir la independència. Si cal , després es pot fer el referèndum de ratificació, però en aquest cas, sota el control i l’auspici de la comunitat internacional.

Més de 3.300 catalans hem decidit fer possible que així sigui i per això ens hem apuntat a l’associació de Reagrupament Independentista. Aquesta associació només es nodreix dels recursos generats pels propis associats i per això és imprescindible que tothom que vulgui ajudar que la independència sigui una realitat, s’apunti formalment enviant o escrivint directament aquest formulari que es pot trobar al nostre web
(http://www.reagrupament.cat/novaweb/index.php?option=com_content&task=view&id=847&Itemid=29)

Reagrupament Independentista com ja sabeu, no és cap partit polític ni té cap intenció de ser-ho. Som un moviment de patriotes que hem decidit lluitar per fer possible que l’Estat Català esdevingui una realitat el proper any. Una vegada siguem independents, ens dissoldrem per deixar pas als partits amb les seves propostes ideològiques, que es presentin en les primeres eleccions constituents de la nova República Confederal Catalana

Endavant les Atxes!!

  1. Catalunya esta ja caminant
    cap a ésser un estat dins la U E amb l’oposició dels partits que estan al
    Parlament català. Ells, encara estan meravellats amb el seu
    “estatutet” però el poble català ni li importa
    l'”estatutet” ni els te en compte a ells, ja que formen part d’un
    passat llunyà ja superat. Qui gosarà votar-los quant siguem un estat? Espero
    que ningú els voti ja que si no, de que hauria servit tenir estat amb aquests
    al parlament.

     

    L’Independència de Catalunya
    es un fet, els hi agradi o no!

     

    Visca l’Estat Català!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!