Des de l'Exili

Per una nació catalana independent, republicana i pròspera

25 d'agost de 2009
0 comentaris

La resposta sobiranista a la sentència del TC

Fa dues setmanes, des de deumil.cat varem fer una nota de premsa a on criticàvem que Òmnium cultural volgués fer una manifestació per defensar l’actual estatut arran de la sentència del tribunal constitucional espanyol.

Aquesta nota de premsa va ser tractada per part d’alguns mitjans de comunicació com a mostra de divisió entre els sobiranistes i una critica a la institució de l’Òmnium cultural. Des del consell de deumil.cat la nostra intenció no fou ni criticar a la institució ni crear divisió, ans el contrari, el que demanàvem i demanem, és que Òmnium com institució representativa del catalanisme, hauria de deixar de fer joc als que volen aprofitar la sentència del TC per justificar un Estatut que no és el que va ser votat al Parlament Català ni encara menys ens dóna cap garantia que sigui útil per  Catalunya com per exemple amb el finançament.

Demanem a l’Òmnium que encapçali una manifestació amb un lema independentista, si no ho vol o no ho pot fer, aleshores, ho farem des de la xarxa sobiranista i en concret mirarem de repetir la mateixa manifestació que vàrem fer a Brussel·les multiplicat x 100 i amb el mateix lema: “VOLEM l’ESTAT CATALÀ – WE WANT A CATALAN STATE”   

En el punt diari, va sortir un article a on es deia que aquestes crítiques a la decisió d’Òmnium, a part de la seva valoració, calia que els sobiranistes donéssim una alternativa a la ciutadania, ja que aquesta està una mica cansada de fer manifestacions que al final tot quedes igual.

Per això vam decidir des del consell de deumil.cat que en comptes de fer un comunicat o nota de premsa, el que escriuríem seria un article de resposta i per això com a membre del consell i coordinador de l’equip de premsa amb el company Josep Poveda, vaig escriuria un breu article .

Aquest article ha estat enviat des de fa més d’una setmana al punt diari i ja sigui, perquè està de vacances el responsable o perquè no tenen interès en publicar-lo, encara no ho han fet. Al final hem decidit enviar-lo a la resta de tots els mitjans de comunicació digitals.

De moment , que jo sàpiga només e-noticies ho ha publicat. Aquí teniu l’enllaç.

Endavant les atxes!!

Manel Bargalló

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!