Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

[Setmana 13/2019] Preocupant pèrdua d’oportunitats en cultura

Aquesta ha estat setmana de ple. En aquest enllaç podeu accedir a un apunt al blog amb tota la informació necessària sobre la sessió.

També han estat set dies de molta activitat en clau d’ERC Badalona i com a mostra aquesta fotogaleria en què podeu clicar per ampliar imatges:

Dins la Quinzena de la Dansa Metropolitana, aquest dissabte ha tingut lloc el Tothom Balla a l’Escorxador de Badalona… i a 9 ciutats més que han ballat alhora una coreografia de Mar Gómez. Ciutats implicades per la cultura en un projecte de xarxa i en clau metropolitana, iniciat en el nostre mandat. Malauradament, a Badalona s’ha hagut d’anul·lar per temes de contractació una de les actuacions estrella: l’espectacle ‘Block’.

Aquí no s’ha aplicat la rapidesa i imaginació que, sembla, sí que s’han donat en el cas del programa de la Julia Otero. Una situació lamentable que evidencia un discutible sistema de prioritats en la gestió pública. El govern sembla continua estant més preocupat de fer campanya que d’assegurar el bon curs del dia a dia al municipi i també d’aquelles activitats que generen valor afegit.

De fet, dimecres va tenir lloc un programa especial de Julia Otero a Badalona, pel qual l’ajuntament ha pagat prop de 40.000 euros i que, naturalment, va incloure la preceptiva, llarga i molt amable entrevista amb l’alcalde de Badalona. Dimarts al ple ja vam demanar explicacions sobre el tema en el torn de preguntes; i el dia anterior ja havíem posat a consideració el tema a la Junta Electoral. Fins al moment no ens han convençut gens ni mica les poques explicacions del govern sobre la qüestió.

Parlant de campanya i parlant de la junta, també ha estat notícia que després de la ordre de suspendre campanya institucional amb la cara de l’alcalde propiciada per la denúncia d’ERC Badalona, dimarts la Junta Electoral feia un nou requeriment al govern del PSC. Si us plau, que no s’utilitzeu més l’Ajuntament de Badalona com a instrument electoral.

El PP vol convertir la seguretat en el tema de la campanya de les municipals de Badalona, però per sortir-se’n necessita treballar incrementar la percepció d’inseguretat. No li fem fàcil. Bon fil de Jose Téllez, amb dades a la mà i bon fil de reflexions amb RogerMMF.

Altres qüestions d’interés

Des d’aquest divendres 29 de març i fins al 9 d’abril està obert el termini de preinscripció escolar de primària i secundària per al curs 2019/2020 a Badalona.

Des dijjosu i fins al 9 de juny es pot visitar al Museu de Badalona l’exposició ‘Bacus, les màscares del déu’, una mostra on gaudireu d’una selecció de peces arqueològiques procedents de 12 museus de Catalunya.

La masia de Can Cabanyes de #Badalona acull, fins al 8 d’abril, l’exposició “Viuen al carrer perquè volen?”. És una mostra de 34 fotografies de la Fundació Arrels per fer visibles les persones sense llar. José Luís Sánchez, director, i les actrius Africa Romero i Maria García van presentar dimecres al Centre Cívic Can Cabanyes l’espectacle Homeless. El musical social tindrà lloc el 7 d’abril al Principal dins la campanya “Ningú dormint al carrer” de la Fundació Arrels.

Recull d’altres activitats destacades



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Badalona és un poble?, General | s'ha etiquetat en , per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent