Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

[Setmana 39/2018] Fake news disfressades de notícia oficial

[Setmanalment envio als meu canal de Telegram un resum de l’actualitat local des de la perspectiva del govern de Badalona i d’ERC, el partit que represento. Aquest és el contingut de la setmana 39 de 2018]

🙄 Potser aquests dies us ha arribat una mena de ‘fake news’ disfressada de notícia ‘oficial’ que apunta que el govern en què vam participar acumulava factures sense pagar i que tenia desenes de contractes sense regularitzar. Res més lluny de la realitat. Vegeu aquest fil, amb aportació informada de Josep Téllez i arribeu a les conclusions vosaltres mateixos.

🤷‍♀️ O el PSC a Badalona no té pla de govern o bé hi ha un pla ocult pactat amb els q van donar suport a censura (PP i C’s). Les 2 opcions són igualment greus. Volem q l’alcalde expliqui al ple el seu projecte de ciutat, més enllà de comunicats de partit disfressats d’institucionals. Per això ERC-Avancem MES i la resta de companys amb que vam compartir govern vam demanar dijous un ple extraordinari per parlar-ne.

🏛 Aquesta ha estat setmana de ple, per bé que la sessió, que va tenir lloc dimarts, va passar per primera vegada sense temes de cultura, serveis socials, i activitat econòmica. Un greu indicador d’inacció. Aquí el resum del que s’hi va tractar.

També ha estat actualitat aquests darrers set dies:

🏭 La presentació del procés participatiu de les Tres Xemeneies, oportunitat de ciutat, oportunitat de país. En aquest enllaç més informació.

💛 La Guàrdia Urbana ha multat amb 200 euros un veí de #Badalona per penjar llaços grocs. Hem demanat explicacions.

🤝 Dotze entitats socials de Badalona van presentar-se conjuntament fent una bona diagnosi dels reptes de ciutat i mostrant coordinació i capacitat de treball conjunt. Bona feina!

🚧 Han començat les obres del polígon industrial #Badalona Sud. Un projecte que en el mandat del PP no va aconseguir el finançament de l’AMB i que vam reprendre i adjudicar en el govern ERC-Guanyem-ICV/EUiA.

I finalment, l’agenda; molt marcada pels actes de reivindicació al voltant de l’1 d’octubre.

🗓 Aquí podeu accedir a la meva agenda institucional i en aquest altre enllaç seguir amb més detall les convocatòries de #BDN1o a la ciutat.

 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Badalona és un poble? | s'ha etiquetat en per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent