Sèrie d’estiu… en construcció

Al meu perfil de Twitter @oriolllado podeu anar repassant el més destacat del blog aquests darrers mesos, només cal que cliqueu en el tuit adjuntat en aquest post per accedir al fil que resumeix els apunts. És una llista en construcció que mira d’aprofitar aquests dies d’agost, més tranquils i potser més apropiats per al repàs i l’anàlisi reposada, per subratllar projectes i línies de treball en marxa a Badalona. Malaruadament, moltes interrompudes o afectades després de la moció de censura pactada per PSC, PP i C’s que va acabar amb el govern de progrés en què participavem com a ERC, junt amb Guanyem i ICV-EUiA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.