Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

[Setmana 30/2018] Resolt finalment un dels principals punts negres en accessibilitat

[Setmanalment envio als meu canal de Telegram un resum de l’actualitat local des de la perspectiva del govern de Badalona i d’ERC, el partit que represento. Aquest és el contingut de la setmana 30 de 2018]

Va ser de les nostres primeres decisions de govern, just portavem uns mesos de mandat, però no va ser perquè sí (aquesta era una reivindicació molt i molt justificada amb anys de carrer), ni va ser la única pel que fa a accessibilitat. De fet a hores d’ara, coincidint amb la inauguració de l’ascensor d’Albert Llanes (📰 nota de premsa), entre la Salut i Llefià, està en curs la licitació (📂 anunci oficial) via Àrea Metropolitana de més de 2 milions d’euros en altres operacions per millorar l’accessibilitat als barris amb més pendents de la ciutat (sobretot als districtes 2 i 4) i que esperem que es puguin adjudicar en breu. Durant aquest mandat, a més, el departament de Projectes i Obres que vaig dirigir fins al juny d’aquest any va fer un estudi en aquesta part de la ciutat per determinar objectivament on era prioritari actuar primer (📰 notícia a El Punt Avui). Aquest treball es va contrastar igualment amb els consells de districte (💻 tuit sobre la primera reunió veïns i plataformes).

Aquesta setmana, el govern del PSC a la ciutat ha reconegut que no farà portarà al ple el pressupost 2018. ⬇️ Podeu veure aquest fil sobre el tema:

Com a ERC també hem denunciat el ‘continuisme’ del govern del PSC (nota de premsa) i l’opacitat en els seus acords amb el PP i C’s i el fet que el Consorci del Besòs ha ‘perdut’ 200.000 euros del seu pressupost (nota de premsa).

Finalment, aquests darrers set dies també han acabat les obres a la Carretera de la Conreria – B500- entre l’Avinguda Mas Ram i el Camí dels Francesos, al Districte 3. Quan vam arribar al govern ens vam adonar que Badalona i Tiana, municipis veïns, tenien una carretera per frontera. Hem actuat millorant el camí per a vianants, responent a la demanda de desenes de persones (sobretot estudiants) que hi passaven diàriament.

Són 22 espectacles. Diversitat i qualitat la temporada d’arts escèniques als teatres de Badalona. Aquí tota la programació i informació sobre preus i abonaments:

La setmana en fotos:



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Badalona és un poble?, General | s'ha etiquetat en , , , per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent