Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Redescobrim Ca l’Amigó (i també Dalt de la Vila)

El nou Jardí de l’Hospital (📌 fitxa del projecte) conformarà una de les entrades més potents a Dalt de la Vila, reforçant a més la visió de Ca l’Amigó, un edifici patrimonial fabulós (📌 fitxa de patrimoni). El projecte està a punt d’enllestir-se i aquesta passada setmana va tenir lloc una sessió de treball amb el veïnat (💻 tuit de Francesc Ribot). De fet, aquesta proposta surt votada del procés participatiu obert a la ciutat  (📊 votació de projectes) i es fa en col·laboració amb l’empresa municipal Badalona Serveis Assitencials, ja que part de les seves oficines estan en el recinte.

La proximitat de l’Hospital i la presència de les oficines aconsellen un tractament de l’espai com a zona d’estada tranquila, buscant la màxima convivència entre els usos. El més destacat de l’operació és: 1⃣ l’entrada accessible per carrer de Santa Eulàlia; 2⃣ més bona convivència vianants i serveis Hospital, amb ampliació de l’espai; i 3⃣ el fet de convertir les tanques opaques de Santa Eulàlia i Via Augusta a noves tanques transparents.

El projecte es podria licitar ja al setembre i les obres començar a la tardor de 2019.

L’arquitecta del projecte és l’Isabel Benassar (💻 pàgina professional), amb força obra a i reconeguda en diferents ocasions pel FAD i també per distincions europees.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Badalona és un poble? | s'ha etiquetat en , per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent