Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Publicat el 31 de maig de 2018

A totes amb el CF Badalona, però cal fer bé les coses

Sobre la suspensió de l’activitat del Club de Futbol Badalona, a continuació un seguit de punts que defineixen la situació, al meu entendre, i que vaig fer públics dimecres en un fil de Twitter. En aquest enllaç podeu consultar el comunicat de govern i en aquest altre una notícia de l’Independent explicant una i altra part.

1⃣ El club degà a la nostra ciutat és un gran actiu esportiu i social; empatia i suport en tot mal moment (i ara n’és un).
2⃣ L’ Ajuntament de Badalona, com sempre, disposat a ajudar reconeixent la tasca escapulada i el seu retorn a la ciutat.
3⃣ Tanmateix, l’administració no és ni pot ser culpable de la gestió d’un club; no és feina seva pagar jugadors o entrenadors.
4⃣ Club i govern van signar un conveni el 2017 on ens comprometeiem a estudiar patrocini i mantenir i tramitar, com cada any, subvenció a esport base.
5⃣ El patrocini no es va poder firmar ni la subvenció va ser demanada l’any passat pq l’entitat era deutora de l’administració, i per tant no podia rebre ajudes fins que certifiqui deute 0. Això li passa al club i a qualsevol empresa o autònom q treballa amb l’administració.
6⃣ El CF Badalona s’ha posat al corrent de pagament fa uns dies, i des d’aquest moment, els dos compromisos del conveni (que tenen partida pressupostària des de fa mesos) estan llestos per desplegar-se.
7⃣ Estem a l’espera que el club presenti la sol·licitud de subvenció… i també q lliuri la informació q li hem demanat per continuar tramitant el patrocini (la mateixa que vam demanar a la Penya, per cert, pq és la que marca la llei).
8⃣ La situació del CF Badalona no és culpa de l’Ajuntament però, naturalment, ens preocupa i ens hi comprometem.
9⃣ El conveni és vigent i ara cal que totes dues parts es coordinin i treballin plegades per fer-lo possible amb el mínim temps. Caldrà rigor i transparència (gestionem els diners de tots!), i també realisme en el calendari. Però sobretot, caldrà parlar clar.
Per cert, 🔟 al #plebdn d’ahir vam acordar pagar prop de 60.000 euros al club en concepte de la gespa de Montigalà, una demanda recurrent de feia molts anys i q finalment hem desbloquejat.

👍 #Seguim disposats a ajudar com es mereix un club amb més de 115 de servei de Badalona.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Badalona és un poble? | s'ha etiquetat en per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent